
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עם מלח, דקה פחות מהוראות היצרן (אל דנטה). מסננים ומניחים בצד. 2מחממים את השמן בסיר נפרד. מוסיפים את העוף ומבשלים מעל להבה בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. הופכים את העוף ומערבבים מדי פעם. 3בסיר נפרד מניחים את הפיתה עם החלק הפנימי כלפי מעלה. מניחים מעל הפיתה חצי מכמות הפסטה ומעליה מסדרים את העוף. 4מניחים מעל את שארית הפסטה ויוצקים את מעט שמן טיגון מלמעלה. 5מכסים את הסיר בעזרת צלחת ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כשעה ורבע. 6מורידים את הצלחת העליונה והופכים את התבשיל על מגש עגול. * מומלץ להגיש עם סלט עגבניות חריף. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. למתכונים פסטה ורטבים נוספיםהיכנסו לאתר בישולים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |