אוכל
אוכל

תבשיל פסטה ועוף על פיתה

אתם בטח חושבים שהשילוב בין פסטה, עוף ופיתה הוא לא הגיוני, ואנחנו אומרים לכם לחשוב שוב. בישול ארוך, סיר אחד שמזכיר קצת מקלובה, ומהפך בכל הקשור לשילוב מצרכים. הילדים שלכם יעופו על זה

|מאסטר שף| פורסם07:13
תבשיל פסטה ועוף על פיתה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.7423reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילה פסטה (ספגטי, פנה או כל סוג אחר)
  • רבע כוס שמן
  • 4 שוקי עוף
  • כפית מלח
  • חצי כפית קינמון
  • כפית שטוחה של פלפל שחור
  • 1 לאפה או פיתה גדולה (שמתאימה לתחתית סיר)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עם מלח, דקה פחות מהוראות היצרן (אל דנטה). מסננים ומניחים בצד.

2מחממים את השמן בסיר נפרד. מוסיפים את העוף ומבשלים מעל להבה בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. הופכים את העוף ומערבבים מדי פעם.

3בסיר נפרד מניחים את הפיתה עם החלק הפנימי כלפי מעלה. מניחים מעל הפיתה חצי מכמות הפסטה ומעליה מסדרים את העוף.

4מניחים מעל את שארית הפסטה ויוצקים את מעט שמן טיגון מלמעלה.

5מכסים את הסיר בעזרת צלחת ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כשעה ורבע.

6מורידים את הצלחת העליונה והופכים את התבשיל על מגש עגול.

* מומלץ להגיש עם סלט עגבניות חריף.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

למתכונים פסטה ורטבים נוספיםהיכנסו לאתר בישולים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il