
המצרכים :לפיתות:
למעורב דגים:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1הפיתות: מערבבים את כל המרכיבים ידנית או במיקסר עד לקבלת בצק אחיד. משמנים מעט את פני הבצק בשמן זית ומניחים לתפיחה של שעה. 2מחממים תנור לחום מקסימלי. 3יוצרים מהבצק כדורים ומשטחים אותם בעזרת מערוך לפיתות בעובי חצי ס"מ. מניחים לתפיחה של כמה דקות.אופים 6-7 דקות. 4המעורב: חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית וכל התבלינים. מעבירים למקרר ל-20 דקות. 5מטגנים בשמן זית את הבצל סגול. מוסיפים את השום, את תערובת הדגים ואת עשבי התיבול. 6ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים, טועמים ומתקנים תיבול. 7הסלט: קוצצים את הירקות, מוסיפים את הכוסברה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית. 8הרכבת המנה: חוצים את הפיתה לרוחבה ומניחים בצלחת. עורמים עליה את המעורב והסלט, מזלפים טחינה ועמבה ומפזרים מעט צ'ילי אדום פרוס. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:מעורב ירושלמי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |