
המצרכים :לניוקי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הניוקי: מערבבים את הריקוטה, הפרמזן, הקמח והחלבון לקבלת בצק אחיד. מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות. 2מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים חתיכות קטנות של פסטה לתוך סיר עם מים רותחים. 3מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, ומוציאים. 4מחממים במחבת את החמאה עם התימין. אחרי 20 דקות מוסיפים את המיץ וקליפת הלימון. מבשלים עוד 20 דקות, ומוסיפים את האספרגוס לכמה דקות נוספות. 5מבשלים ביצה קשה, ומפרידים לחלבון וחלמון. 6מעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגררים את חלמון הביצה מלמעלה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |