אוכל
אוכל

ניוקי ריקוטה עם אספרגוס ורוטב לימון

ניוקי ריקוטה ברוטב משגע של חמאה, לימון ואספרגוס, עם תוספת שאתם חייבים לנסות: חלמון ביצה קשה מגורד מלמעלה שנותן למנה טוויסט מעניין. ביצים זה ממש לא הקטע שלכם? נו, בסדר. גם בלי זה אחלה

|מאסטר שף| פורסם15:40
ניוקי ריקוטה  (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לניוקי:

  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 30 גרם גבינת פרמזן
  • 65 גרם קמח
  • חלבון ביצה

לרוטב:

  • 200 גרם חמאה
  • תימין
  • מיץ וקליפה מגוררת מ-2 לימונים
  • אספרגוס חתוך
  • ביצה

אופן ההכנה:

1הניוקי: מערבבים את הריקוטה, הפרמזן, הקמח והחלבון לקבלת בצק אחיד. מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות.

2מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים חתיכות קטנות של פסטה לתוך סיר עם מים רותחים.

3מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, ומוציאים.

4מחממים במחבת את החמאה עם התימין. אחרי 20 דקות מוסיפים את המיץ וקליפת הלימון. מבשלים עוד 20 דקות, ומוסיפים את האספרגוס לכמה דקות נוספות.

5מבשלים ביצה קשה, ומפרידים לחלבון וחלמון.

6מעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגררים את חלמון הביצה מלמעלה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il