
המצרכים :לחם בירה:
סלט עשבים:
רוטב יוגורט:
רוטב לסלט:
אופן ההכנה:1לחם בירה: מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים היבשים והגבינה ומוסיפים בהדרגה את הבירה. לשים לכדי בצק רך ומעט דביק (ניתן להוסיף קמח או מים במידת הצורך). 3מעצבים לצורת כיכר ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה. אופים 40-50 דקות. 4סלט עשבים: שוטפים את כל עשבי התיבול ומייבשים היטב. חותכים את הבצל הירוק לרצועות באורך 3-4 ס"מ (רק החלק הירוק). פורסים בצל סגול לפרוסות דקות, את הפילטים של האשכולית מפרידים לבקבוקונים עד כמה שאפשר ואת הפומלה חותכים לחתיכות קטנות. 5עוטפים את נתח הבשר בשמן זית ומעט מלח גס וצורבים היטב על מחבת חמה עד למידת העשייה הרצויה. פורסים את הנתח לפרוסות (ניתן לצרוב גם לאחר הפריסה, אם לא הגעתם למידת העשייה הרצויה). 6מערבבים את כל מרכיבי הסלט. 7רוטב יוגורט: מערבבים את כל המרכיבים. 8הרכבת המנה: פורסים מלחם הבירה פרוסות בעובי אצבע וצורבים על מחבת פסים. על כל פרוסה מורחים מרוטב היוגורט ומניחים ערמה גדולה מהסלט. ניתן לטפטף מעל ממיצי הבשר שיצאו בזמן הצריבה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |