1בתבנית סיליקון מכינים כדורי נוטלה במשקל של כ-5 גרם לאחד. מכניסים לפריזר להקפאה של כשעה, עד שמתייצב.
2בקערת מיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.
3מחממים את השמן לטיגון.
4מוציאים את הבצק מקירור ומשטחים במערוך לעלה דק בעובי של כ-3 מ"מ. קורצים ממנו עיגולים בקוטר של 8 ס"מ. מברישים במים את שפת העיגולים, מניחים במרכז כל אחד מהם כדור נוטלה קפוא ומקפלים לחצאי עיגולים. מהדקים היטב את שפת הפנזרוטי בעזרת האצבעות ולאחר מכן במזלג, כדי שלא ייפתחו בעת הטיגון.
5מטגנים בשמן עמוק כ-15 שניות – עד הזהבה קלה. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג לניקוז שמן עודף, בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.