
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-250 מעלות. 2מסדרים בתבנית רחבה שכבת מלח, מרטיבים אותה ומניחים את הדג (שימו לב, המלח חייב להיות רטוב). ממלאים את בטן הדג בפטרוזיליה ושתי שיני שום ומכסים בעוד מלח. אופים 18-22 דקות, לפי גודל הדג. 3בינתיים מחממים בסיר רחב חצי כוס שמן זית ומוסיפים את שתי שיני השום הנותרות ואת הפלפלים החריפים. מטגנים על להבה לא גבוהה למשך 3-4 דקות, מגבירים את הלהבה ומוסיפים את יתרת שמן הזית. 4מוסיפים את העגבניות ומניחים להן להתבשל כ-15 דקות בסיר מכוסה, עד שהן רכות. מערבבים מדי פעם. מתבלים במלח. 5מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 6מוסיפים כמה קוביות חמאה לרוטב העגבניות, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ומבשלים כדקה (עד שאין נוזלים בשולי הסיר). 7פותחים את כיסוי המלח, מוציאים את הדג בעדינות ומסירים את העור. 8מפרקים את בשר הדג לחתיכות גדולות ומכניסים לרוטב. מערבבים בעדינות. 9מגישים עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה ובזיליקום קצוצים וזיתי טאסוס שחורים. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |