
המצרכים :לקרם:
לרביולי:
אופן ההכנה:1הקרם: במחבת מטגנים בצלי שאלוט קצוצים בשמן זית וחמאה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ואת הערמונים. מוסיפים ציר בקר, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. 2טוחנים במעבד מזון ומחזירים לסיר. מוסיפים שמנת מתוקה ומעט פרמזן. מוזגים לקערה ושמים ערמון מסוכר במרכז. 3הרביולי: במחבת עמוקה מטגנים את בצלי השאלוט עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מוציאות מים. אחרי שכל המים מתאדים, מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ופרמזן. מבשלים כ-10 דקות נוספים. מניחים בצד לצינון. שומרים חלק מהמלית בצד. מוסיפים לתערובת גבינת שמנת ומערבבים היטב. 4מרדדים את בצק הרביולי ופותחים אותו במכונת הפסטה. מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חלק אחד על גבי משטח מקומח. במרחק קבוע, מסדרים על הבצק מעיסת הפטריות. מכסים עם הבצק הנוסף. 5חותכים לריבועים בעזרת סכין וסוגרים את הבצק בלחיצת אצבע וחלמון ביצה. 6מכניסים את הרביולי לסיר עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהרביולי צף ועוד 5 דקות. 7מכניסים למחבת עם מעט שאלוט מטוגן ומעט פטריות מטוגנות קצוצות. מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |