אוכל
אוכל

בשר וירקות מוקפצים

אז איזה טעם יש לאטריות בלחמנייה והאם נפרץ גבול חדש בתחום הסנדוויצ'ים? עד שלא תנסו לא תדעו.

|מאסטר שף VIP| פורסם15:30
בשר וירקות מוקפצים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.918reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • גמבה
  • פלפל ירוק
  • בצל
  • שום
  • שמן
  • בשר סינטה
  • רוטב סויה
  • שמן שומשום
  • אטריות אורז תאילנדיות
  • לחמנייה

לחמוצים היפניים:

  • כרוב
  • גזר
  • מיץ לימון

אופן ההכנה:

1חותכים לרצועות גמבה, פלפל ירוק, בצל, שום. מחממים שמן בווק ומקפיצים ביחד עם בשר הסינטה. מוסיפים רוטב סויה ושמן שומשום וממשיכים להקפיץ.

2בסיר עם מים רותחים מכניסים את אטריות האורז התאילנדיות. כשהן מוכנות, מעבירים לווק ומערבבים עם הירקות והבשר. מסדרים על הלחמנייה.

3החמוצים היפניים: חותכים את הכרוב והגזר ומחמיצים במיץ לימון.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il