אוכל
אוכל

רושטי תפוח אדמה

אביבה פיבקו עם מתכון משימת הביצה שלה, שמשלב בין לביבת ענק לביצת עין

|מאסטר שף| פורסם15:29
Rating:4.274reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • תפוח אדמה גדול

  • 150 גרם חזה אווז מעושן
  • ביצה
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוח האדמה ומגררים בפומפייה עבה. מייבשים. 2. מטגנים את תפוח האדמה המגורר עד להזהבה קלה, ומהדקים ללביבה בעזרת כף. 3. ממשיכים לטגן עד להשחמה יפה (את השלב הזה אפשר גם לעשות בתנור, בחום 200 מעלות), ממליחים ומפלפלים. 4. חותכים את חזה האווז לקוביות קטנות ומטגנים ללא תוספת שמן (החזה מספיק שמן) עד לקבלת צבע חום. מוסיפים כף חומץ בלסמי. 5. מטגנים ביצת עין. 6. מניחים את הרושטי במרכז הצלחת ומפזרים את קוביות האווז סביב. 7. מניחים את הביצת העין על הרושטי ומגישים.

>> בואו לראות עוד דברים מגניבים שאפשר לעשות עם ביצים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il