
המצרכים (3 מנות):
הצעות הגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים היבשים (אבקת אפייה, קמח, סוכר, מלח וסוכר וניל). 2בקערה נוספת מערבבים את הנוזלים (יוגורט, ביצים, שמן, חמאה וחלב). 3מערבבים בהדרגה את התערובת של היבשים אל תוך הנוזלים. 4כאשר מקבלים תערובת אחידה ומעט דלילה (ללא גושים), מחממים מעט שמן במחבת. כאשר השמן חם מוזגים את הבלילה בעזרת מצקת למרכז המחבת החמה (לא לשטח!). 5כאשר רואים שנוצרות בועות על כל הפנקייק הופכים בזהירות בעזרת תרווד משומן ומגבירים מעט את האש עד שהצד השני מזהיב. הערות: * אפשר להוסיף כפית תמצית וניל באיכות טובה או פנים של מקל וניל אחד. * רצוי להכין את הפנקייק על אש נמוכה. * אפשר להוסיף לבלילה יוגורט במתיקות מעודנת ולהוריד מעט מכמות הסוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |