
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שורפים את החציל בתנור על מצב גריל עד שהקליפה שרופה. 2מחממים במחבת חמאה ושמן זית וכשחמאה נמסה מוסיפים שום, פלפל חריף, זיתים, למון גראס, בצל ירוק, פפריקה ועגבניות. 3לאחר שהירקות מתרככים, מוסיפים את הדג ומקפיצים את כל התערובת כמה דקות. 4מוסיפים למחבת לימון, כוסברה, אפונת שלג, יוגורט, מלח ופלפל ומקפיצים כ-15 דקות עד שהעגבניות מתייבשות והשום הופך זהוב. 5בינתיים, מחממים את הפיתה בתנור עד שהיא מתייבשת מעט. קורצים חור במרכזו של צד אחד הפיתה. 6מורחים את בשר החציל השרוף בפנים הפיתה ומניחים מעל את כל התערובת מהמחבת. מגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |