
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: שוטפים את הכוסברה וקוצצים. 2מערבבים בקערה את השמן, המים, התבלינים והכוסברה. 3טובלים כל חתיכה של דג ברוטב ומעבירים לתבנית. שופכים את שאריות המרינדה על הדגים בתבנית ומניחים שן שום מתחת לכל דג. 4חותכים את הפלפל החריף לאורך ומניחים חצי בכל צד של התבנית. 5אופים ב-180-200 מעלות כ-20 דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |