אוכל
אוכל

סלמון ים תיכוני

כן, אנחנו יודעים שדגי סלמון לא גדלים בים התיכון אבל המתכון הזה בהחלט הופך את הדג לאחד משלנו: נתחי סלמון במרינדה עם המון כוסברה, שום וגם פלפל חריף. עשרים דקות בתנור - ויש לכם חגיגה בצלחת

|מאסטר שף| פורסם15:25
סלמון ים תיכוני של דיאנה  (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.573reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 חתיכות דג סלמון
  • 4 שיני שום
  • פלפל חריף

לרוטב:

  • צרור כוסברה
  • רבע כוס שמן
  • כוס מים
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הרוטב: שוטפים את הכוסברה וקוצצים.

2מערבבים בקערה את השמן, המים, התבלינים והכוסברה.

3טובלים כל חתיכה של דג ברוטב ומעבירים לתבנית. שופכים את שאריות המרינדה על הדגים בתבנית ומניחים שן שום מתחת לכל דג.

4חותכים את הפלפל החריף לאורך ומניחים חצי בכל צד של התבנית.

5אופים ב-180-200 מעלות כ-20 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il