
המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. אם היא יבשה מדי אפשר להוסיף עוד ביצה ואם היא רטובה אפשר להוסיף מעט פירורי לחם. 2מקלפים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חדה "מגלפים" מהם בזהירות צורת ספירלה, רצועה דקה וארוכה. חותכים את הרצועות הארוכות לרצועות באורך של כ-5 ס"מ. 3ממלאים את רצועות תפוחי אדמה בבלילת הקציצות בצורת גליל. 4מטגנים את הקציצות: מחממים שמן לטיגון עמוק. 5בקערה שטוחה מערבבים את שתי הביצים והמים. בקערה נוספת מפזרים את הקמח. 6טובלים את הקציצות בקמח ואז בבלילת הביצים והמים ומטגנים בשמן העמוק עד שהן זהובות לחלוטין. 7מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא מצטמצם מעט. 8מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מנמיכים את האש ככל שניתן, ומבשלים לפחות חצי שעה (ועד שעה). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |