
המצרכים :לקבב:
לסאלוף:
לסלט חצילים:
לסחוג:
לטחינה:
אופן ההכנה:1הקבב: מערבבים את כל החומרים ומוסיפים מעט מים לאיחוד המסה. 2יוצרים קבבים, מחממים מחבת פסים וצולים היטב מכל הצדדים. 3הסאלוף: מערבבים את החומרים היבשים. מתחילים ללוש תוך כדי הוספת מים עד לקבלת בצק יחסית רך. לשים לישה ארוכה. 4מניחים לתפיחה של שעה וחצי, ובמהלכה בכל רבע שעה לשים מעט את הבצק ביד לחה. 5יוצרים מהבצק פיתות ומכינים משני הצדדים בסיר להכנת פיתות. 6הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים ליצירת טחינה סמיכה. 7הסחוג: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. 8החצילים: מטגנים את הבצל ומוסיפים רסק עגבניות, כמון, פלפל ומלח. מוסיפים מעט מים רותחים כדי שלא יהיה דליל. 9פורסים את החציל, מפזרים מלח ומניחים ל-10 דקות. סופגים את הנוזלים בנייר מגבת. 10מכינים קערה אחת עם קמח ואחת עם ביצה טרופה. טובלים כל פרוסת חציל בקמח ואז בביצה טרופה, ומטגנים. סופחים את עודפי השמן ומכניסים לרוטב העגבניות. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. 11מגישים את הקבבים עם הסאלוף, הטחינה, הסחוג והחצילים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |