
המצרכים :לבצק:
לתערובת הגבינות:
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1לשים סולת, מים ומלח לבצק מעט לח (הנוזלים ייספחו בהמשך). 2מערבבים במעבד מזון את הגבינות, החבושים והמים לתערובת חלקה. 3מערבבים את שתי התערובות יחד ומניחים לרבע שעה להתייצבות. 4ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים עד לריכוך קל של הבצל והכרשה, ומוסיפים את התרד קצוץ לקראת סוף הטיגון. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש. 5לוקחים חופן בצק, משטחים על היד, ממלאים במעט מתערובת הבצלים וסוגרים. 6מחממים בסיר נמוך שמן בגובה 3-2 ס"מ ומטגנים את הקובות. 7מפזרים מעל פיסטוקים קלויים טחונים ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |