אוכל
אוכל

קובה גבינות

מילוי מפתיע ומעט מתקתק לקובה סולת מטוגנת – חטיף מושלם לסוף של ארוחה

|מאסטר שף| פורסם23:05
קובה גבינות - עדן גינדי ואתי מורד (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:3.918reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • כוס סולת
  • שליש כוס מים
  • קורט מלח

לתערובת הגבינות:

  • 50 גרם מנצ'גו
  • 50 גרם פקורינו
  • 1 כף חבושים מיובשים
  • מעט מים

למלית:

  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 1 כרשה קצוצה דק
  • חמאה
  • 1 חבילת תרד
  • מלח, פלפל

להגשה:

  • פיסטוקים קלויים טחונים

אופן ההכנה:

1לשים סולת, מים ומלח לבצק מעט לח (הנוזלים ייספחו בהמשך).

2מערבבים במעבד מזון את הגבינות, החבושים והמים לתערובת חלקה.

3מערבבים את שתי התערובות יחד ומניחים לרבע שעה להתייצבות.

4ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים עד לריכוך קל של הבצל והכרשה, ומוסיפים את התרד קצוץ לקראת סוף הטיגון. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש.

5לוקחים חופן בצק, משטחים על היד, ממלאים במעט מתערובת הבצלים וסוגרים.

6מחממים בסיר נמוך שמן בגובה 3-2 ס"מ ומטגנים את הקובות.

7מפזרים מעל פיסטוקים קלויים טחונים ומגישים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il