אוכל
אוכל

קרם ברולה קורנפלקס

אצל השופטים הקינוח הזה עורר סערה - אם רק היו שואלים אותנו היינו מבהירים להם שקרם ברולה אי אפשר לקלקל! קבלו לפני כולם את המתכון הכי מעניין מפרק הבכורה של העונה החדשה של "מאסטר שף" שישודר הערב

|מאסטר שף| פורסם08:24
ברולה קורנפלקס (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12
Rating:479reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם קורנפלקס רגיל
  • ליטר שמנת מתוקה 38%
  • 60 גרם סוכר
  • 80 גרם חלמון
  • עוד סוכר, לקרמול

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מפזרים את הקורנפלקס על תבנית מרופדת נייר אפייה וקולים כ-20 דקות, עד שהקורנפלקס משחים.

3מעבירים את השמנת המתוקה לקערה ושופכים פנימה את הקורנפלקס. מניחים לו לשרות בפנים 40 דקות.

4מעבירים את השמנת המתוקה במסננת דקה תוך דחיסה של הקורנפלקס, עד שמגיעים ל-500 מ"ל שמנת. אם חסר, מוסיפים עוד שמנת. מעבירים לסיר.

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>>מתכונים לסופגניות

5מקציפים את החלמונים עם 30 גרם סוכר עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.

6מוסיפים את 30 הגרם הנותרים של הסוכר לסיר השמנת ומחממים עד סף רתיחה.

7מוזגים מעט מהשמנת החמה בזרם דקיק לתוך תערובת החלמונים תוך כדי טריפה, כדי ליצור השוואת טמפרטורות. ממשיכים להוסיף את יתרת השמנת (אפשר בקצב מהיר יותר).

8מסדרים את הכלים של הקרם ברולה בתבנית עמוקה. שופכים את תערובת הביצים והשמנת לכלים וממלאים את התבנית במים רותחים עד למחצית מגובה הקרם.

9מחממים תנור ל-120 מעלות ואופים את הקרם עד שהמרכז מתייצב.

10מוציאים ומעבירים למקרר לארבע שעות לפחות, או למקפיא לשעה לפחות.

11מפזרים סוכר ומקרמלים אותו בעזרת ברנר.

12מקשטים בסוכריות קופצות ומגישים.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il