אוכל
אוכל

מוסר ים במרינדת עגבניות

המתכון של יהונתן ביטון ממאסטר שף בהשראת מוסר הים המיתולוגי של אייל שני: דג שלם שנח במרינדה של עגבניות שרי ושמן זית, ממולא בעגניות, נצלה בתנור ומקבל עוד צריבה עם בצל ועלי מרווה

|מאסטר שף| פורסם11:42
מוסר ים של יהונתן ביטון (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:4.641reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • דג מוסר שלם
  • 15-20 עגבניות שרי, חצויות
  • כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 10-12 שיני שום
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • 5-6 עגבניות שלמות, חתוכות לרבעים
  • 4 בצלים, חתוכים לרבעים
  • כמה עלי מרווה

אופן ההכנה:

1יוצרים חתכים בדג - אחד קרוב לראש ואחד ליד הבטן.

2מערבבים בקערה את עגבניות השרי החצויות, שמן זית, מלח, פלפל, שיני שום וכוסברה.

3מושחים את הדג במרינדה ואת שאר המרינדה מכניסים לתוך הדג. משרים 10-15 דקות.

4מעבירים את הדג לתבנית ומסדרים סביבו רבעי עגבניות ובצל. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומרווה.

5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, עד שהאדרה מקבלת צבע חום בהיר.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il