
המצרכים :
אופן ההכנה:1יוצרים חתכים בדג - אחד קרוב לראש ואחד ליד הבטן. 2מערבבים בקערה את עגבניות השרי החצויות, שמן זית, מלח, פלפל, שיני שום וכוסברה. 3מושחים את הדג במרינדה ואת שאר המרינדה מכניסים לתוך הדג. משרים 10-15 דקות. 4מעבירים את הדג לתבנית ומסדרים סביבו רבעי עגבניות ובצל. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומרווה. 5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, עד שהאדרה מקבלת צבע חום בהיר. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |