אוכל
אוכל

מרק שורשים

מרק העוף של יניב אטיאס מכיל בעיקר ירקות - אבל חלקם מבושלים וחלקם מוקפצים. את העוף מפרקים ומסדרים מלמעלה, כי האסתטיקה יותר חשובה מהכל

|מאסטר שף| פורסם23:00
מרק עוף עם ירקות שורש (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בצל
  • תפוח אדמה
  • גזר
  • שורש פטרוזיליה
  • שורש סלרי
  • מעט קמח
  • שמן זית, להקפצה
  • כרישה
  • בטטה
  • קישוא
  • חזה עוף
  • שוק עוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט כורכום
  • לימון

אופן ההכנה:

1מקלפים את כל הירקות. חותכים גס את הבצל, תפוח האדמה, הגזר, שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי. מקמחים, מקפיצים בשמן זית חם ומורידים מהאש.

>> מתכונים לשבועות

2מרתיחים את חלקי העוף בסיר מלא מים ומבשלים 20 דקות. מסננים את הנוזלים ושופכים על הירקות המוקפצים.

3חותכים כרישה, בטטה וקישוא לקוביות קטנות ומניחים בקערה בצד.

4מפרקים את העוף המבושל בידיים.

5מקפיצים את הירקות שבקערה יחד עם העוף המפורק במחבת עם מעט שמן. מתבלים במלח ופלפל.

6מתבלים את המרק במלח, פלפל וכורכום ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים לימון לפי הטעם, מוזגים לצלחת, מפזרים את הירקות המוקפצים עם העוף ומגישים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il