אוכל
אוכל

מרק כרוב וחזה אווז מעושן

מרק חורפי ומנחם שמכינים ממש בקלות, עם תוספת פריכה וכיפית במיוחד של רצועות חזה אווז מעושן

|מאסטר שף| פורסם14:51
מרק כרוב עם חזה אווז מעושן (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:4.246reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 תפו"א מגורדים
  • 2 גזרים מגורדים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • 1 כרוב לבן קצוץ
  • חופן שמיר
  • כוס יין לבן
  • 1 ליטר ציר בקר
  • 200 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • כפית צ'ילי אדום טרי קצוץ דק
  • 1 ליים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את כל הירקות. מטגנים כמה דקות. מוסיפים יין לבן ומבשלים עוד כמה דקות כדי שהאלכוהול יתנדף.

2מוסיפים ציר בקר לכיסוי כל הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. טועמים ומטגנים תיבול.

3במקביל מחממים מחבת וכשהיא חמה מטגנים את קוביות חזה האווז המעושן עד שהן שחומות ופריכות.

4מעבירים את המרק לקערות, מפזרים מעל את קוביות החזה אווז המטוגנות, קוביות צ'ילי אדום חריף וסוחטים ליים טרי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il