
המצרכים (6 מנות):לפיתה:
לסלט:
אופן ההכנה:1בסיר שטוח עם תחתית עבה מחממים את השמן. 2מוסיפים את הפפריקה ,המלח ואת שיני השום אחרי שמועכים אותם קצת ומחממים על אש נמוכה. נזהרים שלא יישרף. 3מוסיפים את פרוסות תפוח האדמה והגמבה ומוסיפים 2 כוסות מים פושרים. 4מוסיפים את הפלפל החריף כשהוא חצוי לאורכו ומביאים לרתיחה עם מכסה סגור. 5מנמיכים את האש לאחר 15 דקות ומוסיפים את פילה הדג. מפזרים מעל הכל כוסברה קצוצה גס ואת רבעי העגבנייה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. 6מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות. מורידים את המכסה ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך. 7בזמן הבישול מכינים את הסלט: חותכים את הסלרי לפרוסות ומעבירים אותן למי קרח ל-10 דקות. 8מסננים את הסלרי מהמים ומתבלים במעט שמן זית, מלח ומיץ לימון. 9מוסיפים את בקבוקוני הלימון, פרוסות פלפל צ'ילי חתוכות באלכסון ואת קוביות הבצל הסגול. מערבבים היטב. 10כשהדגים מוכנים, מניחים אותן בתוך הפיתות עם מעט רוטב ומגישים לצד הסלט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |