
המצרכים :לקלתית:
למילוי:
לגנאש:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. 2הקלתית: טוחנים את כל חומרי הקלתית במעבד מזון ומשטחים בתבנית. 3המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר בקערה לקצף עדין. 4בקערה אחרת מערבבים את החלמונים, הגבינות, גרידת לימון, הקורנפלור והאינסטנט פודינג. 5ממיסים ביחד את החמאה, השוקולד הלבן והחלב. 6מוסיפים את תערובת השוקולד לבלילת הגבינות ומערבבים. 7מערבבים בתנועות קיפול את קצף החלבונים לתוך בלילת הגבינות, ושופכים על הקלתית. 8אופים את העוגה בתנור החם רבע שעה. מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים שעה נוספת. 9הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן. חולטים בפנים חופן נענע. מצננים. 10הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר ותמצית הווניל. 11שופכים את הגנאש על העוגה, ומצפים בתערובת השמנת החמוצה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |