
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לקציפה:
אופן ההכנה:1שמים שמרים ומים וסוכר בקערה 10 דקות להתססה ומוסיפים קמח מלח ולבסוף חמאה. לשים הכל יחד ומתפיחים חצי שעה. 2מטגנים בצלים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הבוטנים. 3פותחים את הבצק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. מורחים את הבצל המטוגן, מפזרים בוטנים טחונים, מגלגלים וחותכים ל-6 עיגולים. מניחים ענף תימין באמצע כל עיגול ומכניסים לרינג. אופים 30 דקות ב-180 מעלות. 4להקציף את החמאה עם הפלפל השחור במשך 2 דקות, לקבלת קציפה אוורירית. 5מגישים את הבריוש עם החמאה המוקצפת ומעט חמאת בוטנים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |