אוכל
אוכל

בריוש בוטנים וקציפת חמאה

גרסה נהדרת של בריוש חמאתי עם בצל מטוגן, שבבי בוטנים וניחוחות תימין

|מאסטר שף| פורסם23:06
בריוש בוטנים - חופית סרמילי, אתי מורד וגיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • כף שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • כוס מים פושרים
  • 500 גרם קמח
  • 1 ביצה
  • כף מלח
  • 100 גרם חמאה

למילוי:

  • 2 בצלים קצוצים
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 100 גרם בוטנים קלויים קצוצים גס
  • ענפי תימין

לקציפה:

  • 200 גרם חמאה
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1שמים שמרים ומים וסוכר בקערה 10 דקות להתססה ומוסיפים קמח מלח ולבסוף חמאה. לשים הכל יחד ומתפיחים חצי שעה.

2מטגנים בצלים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הבוטנים.

3פותחים את הבצק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. מורחים את הבצל המטוגן, מפזרים בוטנים טחונים, מגלגלים וחותכים ל-6 עיגולים. מניחים ענף תימין באמצע כל עיגול ומכניסים לרינג. אופים 30 דקות ב-180 מעלות.

4להקציף את החמאה עם הפלפל השחור במשך 2 דקות, לקבלת קציפה אוורירית.

5מגישים את הבריוש עם החמאה המוקצפת ומעט חמאת בוטנים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il