
המצרכים :
לרוטב רימונים ודבש:
לסלט המלפפונים:
אופן ההכנה:1הרוטב: מחממים בקלחת את החומץ השחור, הג'ינג'ר, השום וכוכבי אניס ומצמצמים כדקה. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומבשלים לצמצום, עד שנוצרות בועות גדולות. מסירים מהאש ומסננים. 2הסלט: חותכים את המלפפונים לאורך ל-4 ואז כל חלק ל-3 מקטעים. דופקים כל חתיכה באמצעות סכין ומעבירים לקערה. מוסיפים ג'ינג'ר, כוסברה ובצל ירוק. 3מערבבים בקערה נפרדת חומץ אורז, סוכר, מלח ושמן שומשום עד שהסוכר נמס. שופכים את הרוטב על המלפפונים ונותנים להם להחמיץ מעט. לקראת הגשה מוסיפים את השומשום. 4האווז: מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מנקים עודפי שומן, מייבשים היטב וחורצים את השומן (בלבד!) בצורת שתי וערב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על מחבת קרה מעל אש נמוכה. צולים 10-12 דקות, ובכל פעם שמצטבר שומן מסירים אותו. 6הופכים את החזה לצד השני (בשר) ומעבירים לתנור החם ל-6 דקות. מניחים ל-8 דקות מנוחה וממזגים עם הרוטב. 7ההגשה: פורסים את חזה האווז ומסדרים על צלחת לצד סלט מלפפונים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |