מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קוסקוס במיקרו

עוד לא חלפה יממה מאז שעונת העשור של מאסטר הסתיימה, וכבר אנחנו מתעסקים בסיכומים: ובכן, היו העונה המון מתכונים טובים, אבל זה ללא ספק המתכון שאנחנו מתכוונים לחזור אליו שוב ושוב. תודה לאל על קיצורי דרך

|מאסטר שף| פורסם12:02
קוסקוס במיקרו של סיוון בריק חן (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 כוסות סולת
  • 4 כוסות מים רותחים
  • חצי כוס שמן
  • 2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים (העיסה צריכה להיות מימית).

2מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-7 דקות.

3פותחים את הקוסקוס בעזרת מזלג ומעבירים חצי מהכמות למעבד מזון לכמה פולסים קצרים כדי להפריד את הגרגירים. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני.

4אחרי מעבד המזון, מעבירים את הגרגירים דרך נפה לקוסקוס. זהו זה.

* ולמי שמעוניין,כאן הגרסה עם המתכון המלא, שכולל גם טבחה בסלק

"אני רוצה שהם יגידו מילה על הקוסקוס"סיוון בריק חן במתכון מפתיע לקוסקוס במיקרו|צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il