
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים (העיסה צריכה להיות מימית). 2מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-7 דקות. 3פותחים את הקוסקוס בעזרת מזלג ומעבירים חצי מהכמות למעבד מזון לכמה פולסים קצרים כדי להפריד את הגרגירים. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני. 4אחרי מעבד המזון, מעבירים את הגרגירים דרך נפה לקוסקוס. זהו זה. * ולמי שמעוניין,כאן הגרסה עם המתכון המלא, שכולל גם טבחה בסלק סיוון בריק חן במתכון מפתיע לקוסקוס במיקרו|צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |