
המצרכים (5 מנות):לפרגיות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את המרינדה: משרים לכמה דקות את הזעפרן בכוס של מים רותחים. 2מוסיפים למי הזעפרן ג'ינג'ר, שום, קרם פרש, גרם מסאלה ומלח. מערבבים היטב ומוסיפים את העוף פנימה. משרים למשך 4 שעות לפחות (עדיף לילה שלם) במקרר. 3מכינים את הרוטב: משרים את הקשיו בכוס מים לכמה שעות. 4מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את מקל הקינמון ותרמיל ההל. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, החילבה, העגבניות והצ'ילי החריף ומבשלים עד שהרוטב מגיעה למרקם של משחה סמיכה. 5בינתיים טוחנים את תערובת הקשיו והמים ומוסיפים לרוטב במחבת. מוסיפים גם את השמנת המתוקה ומערבבים היטב. 6מסננים את כל הרוטב לקבלת רוטב חלק וללא חתיכות תבלינים. מחזירים למחבת, מוסיפים גרם מסאלה ומביאים לרתיחה. 7מחממים תנור ל-180 מעלות. 8מוציאים את הפרגיות מהמרינדה, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-20 דקות עד שהעוף מוכן לגמרי. נזהרים לא לייבש. 9מעבירים את הפרגיות לרוטב במחבת, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |