
המצרכים :לחריימה:
לרביולי:
אופן ההכנה:1משרים את פילה הדג במיץ מלימון אחד ל-10 דקות. 2בסיר, מחממים שמן ומוסיפים כאשר חם את שיני השום. מטגנים עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפפריקה וממשיכים לטגן, נזהרים שלא לשרוף. 3במגרדת עבה מגרדים את העגבניות הקלופות ואת הפלפלים החריפים ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר ונותנים להם להפריש נוזלים. 4לאחר שמרבית הנוזלים מתאדים מוסיפים מלח, כמון, לימון אחד סחוט וכוסברה קצוצה. 5שוטפים את הדג, מכניסים אותו לתוך הרוטב ונותנים לו להתבשל כ-10 דקות. מוציאים את הדג ומכסים את הסיר. 6נותנים לרוטב להתקרר ואז מפוררים לתוכו את הדג. 7מכינים את הבצק: בקערה שמים את הקמח ובעזרת האצבעות יוצרים גומה במרכז. לתוך הגומה שיצרנו מכניסים את הביצים, המלח והמים ומתחילים ללוש עד שמקבלים בצק רך וגמיש (אם הבצק יבש מוסיפים מעט מים ואם רטוב מידי מוסיפים מעט קמח). 8עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה. 9לאחר צינון מרדדים את הבצק במכונת פסטה: מתחילים מהמספר הנמוך ביותר ואחרי 4-5 סיבובים מתחילים לעלות במספרים, פעמיים בכל שלב, עד למספר חמש. 10קורצים בעזרת רינג בקוטר של 7-8 ס"מ עיגולים לרביולי. 11את העיגולים ממלאים בתערובת החריימה שבישלנו. מכסים את בעיגול נוסף ומהדקים את שולי הרביולי על מנת שלא יישאר אוויר בבצק. 12מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 3-4 דקות ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |