
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1בצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים קמח אם צריך. מניחים לתפיחה. 2מחלקים את הבצק התפוח לכדורים קטנים ופותחים בידיים משומנות בשמן זית לעיגולים דקים. 3מילוי: מערבבים את כל המרכיבים. 4ממלאים את עיגולי הבצק וסוגרים למשולשים. 5מטגנים את הפטאייר בשמן זית. 6רוטב: כותשים את המרכיבים במכתש ועלי. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:פטאייר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |