
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1הרוטב: מטגנים בסיר את הבצל והשום. מוסיפים את העגבנייה, ציר הדגים, היין, התימין, הרוזמרין, השומר והלימון ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 15 דקות, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות. 2מסננים את הרוטב ומבשלים עוד 15 דקות. 5 דקות לפני הסוף מתבלים את הדג במלח ופלפל ומכניסים לרוטב לבישול. 3מחממים תנור ל-160 מעלות. 4מקלפים את תפוח האדמה ופורסים במנדולינה לפרוסות של 2 מ"מ. 5משמנים שני רינגים של 5 ס"מ, ומרכיבים בפנים צורת פרח מפרוסות תפוח האדמה. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ואבקת שום וצולים חצי שעה בתנור. 6מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים במי מלח עד ריכוך, מסננים ומרסקים יחד עם הג'ינג'ר לפירה. מוסיפים מעט מהרוטב, כדי לתת טעם. 7מגישים את הדגים עם הרוטב, לצד שני פרחי תפוחי אדמה ושני קנלים של פירה בטטה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |