
גפילטע פיש במרק סלקהקציצה הקלאסית מקבלת חיים חדשים במרק ששואב השראה מקובה סלק על בסיס ציר דגים. נסו את זה בפסח הקרוב!![]() צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף" |
המצרכים :לגפילטע:
למרק:
להגשה:
למיונז:
אופן ההכנה:1מערבבים את הדג הטחון עם כל שאר המצרכים לגפילטע עד לקבלת עיסה אחידה. 2מטגנים בצל וגבעולי סלרי, מוסיפים את הסלק והגזר ונותנים להם טיגון קצר. מוסיפים את הציר והתבלינים ומביאים לרתיחה. 3מנמיכים את האש, מכינים קציצות מעיסת הדג ומכניסים למרק. מוסיפים כמה עלי סלרי שלמים ומבשלים 15 דקות. 4מגישים כמה כופתאות בצלחת עם מרק, ובצד חזרת מגורדת. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |