
המצרכים :
לתפוחים:
לפיזור:
להגשה (לא חובה):
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והמלח. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים להטמעה. 2מוסיפים בהדרגה את הקמח, מערבבים רק עד איחוד ומניחים בצד. 3מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים ונפטרים מהגרעינים. יוצרים בגב התפוחים חריצים בעזרת מזלג. 4מקפיצים את רבעי התפוחים במחבת עם סוכר וחמאה עד שהם מתקרמלים. מניחים לצינון. 5מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומסדרים מלמעלה את התפוחים בצורת פרח, כך שהחריצים פונים למעלה. משאירים מרווחים קטנים בין התפוחים, כדי שהבצק יתרומם ביניהם בזמן האפייה. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. 7מערבבים את החומרים לפיזור, ומפזרים על התפוחים. 8אופים כ-45 דקות, או עד שהעוגה מוכנה. 9מפזרים אבקת סוכר ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |