
המצרכים :
איולי:
להגשה:
אופן ההכנה:1במחבת מטגנים בצלים בחמאה, עד להזהבה וקרמול. לאחר כמה דקות מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל. 2בעזרת בלנדר מוט מקציפים חלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים מלבד השמן. את השמן יש לזלף בזרם דק תוך כדי ערבול של האיולי. 3טוחנים במטחנת בשר את הכבד עם הבצלים והשמן מהטיגון, והביצים הקשות. בודקים תיבול – במידה שחסר מוסיפים מלח ופלפל. 4בתבנית שקעים יוצרים קעריות מבצק פילו ואופים עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון. 5בכל קערית פילו מניחים כפית איולי, מעליה כף כבד קצוץ ומעל מפזרים מעט בצל ירוק. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |