אוכל
אוכל

כבד קצוץ

מנת פתיחה בקלי קלות, ואם אתם מתעצלים להכין קעריות פילו – חלה טרייה תעשה את העבודה היטב

|מאסטר שף| פורסם23:39
כבד קצוץ - מיטל רייכל (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
Rating:3.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 3-2 בצלים לבנים בינוניים פרוסים
  • חמאה
  • חצי ק"ג כבד עוף נקי
  • מלח
  • פלפל
  • 4 ביצים קשות

איולי:

  • 2 חלמונים
  • כפית חומץ
  • שן שום
  • כף שורש חזרת מגורדת
  • כוס שמן קנולה

להגשה:

  • בצק פילו
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1במחבת מטגנים בצלים בחמאה, עד להזהבה וקרמול. לאחר כמה דקות מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.

2בעזרת בלנדר מוט מקציפים חלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים מלבד השמן. את השמן יש לזלף בזרם דק תוך כדי ערבול של האיולי.

3טוחנים במטחנת בשר את הכבד עם הבצלים והשמן מהטיגון, והביצים הקשות. בודקים תיבול – במידה שחסר מוסיפים מלח ופלפל.

4בתבנית שקעים יוצרים קעריות מבצק פילו ואופים עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.

5בכל קערית פילו מניחים כפית איולי, מעליה כף כבד קצוץ ומעל מפזרים מעט בצל ירוק.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il