
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים מים, שמן זית וכוס קמח אחת בסיר בינוני, עד שמגיעים לבצק אחיד שנפרד מדפנות הסיר. 2מעבירים את הבצק למיקסר, מוסיפים כוס קמח נוספת וחלמון ולשים עד שהבצק אחיד. מצננים חצי שעה במקרר. 3מכינים את המילוי: מביאים לרתיחה מים בסיר וחולטים בהם את נתח השקדים השלם ל-10 דקות. 4במחבת מחממים את שמן הזין ומטגנים בו את הבצל והשום עד הזהבה. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם. 5קוצצים את שקדי העגל גס ומוסיפים למחבת. מטגנים 5-7 דקות. מוסיפים אריסה, פפריקה חריפה וכמון כתוש ומערבבים. מכבים את האש ומוסיפים כוסברה קצוצה לפי הטעם וראס על חנות. 6מכינים את הרוטב: ממיסים חמאה בסיר, מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון ועלי נענע טריים. מתבלים במלח פלפל לפי הטעם. 7מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים. שמים במרכז כל אחד מהם מעט מילוי וסוגרים בצביטה לכיסון. 8מביאים לרתיחה מים בסיר. מוסיפים מלח ומבשלים את הכיסונים. מוציאים אותם מהמים כדקה אחרי שהם צפים. 9מערבבים את הכיסונים עם הרוטב ומעטרים בצ'ילי חריף. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |