
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מגרדים את המרציפן במעבד מזון לפירורים. 2מוציאים ושמים בקערה. מוסיפים את גרידת התפוז, מיץ התפוז והחלמונים. מערבבים היטב. 3מקציפים את החלבונים בעזרת מיקסר לקצף יציב ותפוח – זה לוקח בערך 4 דקות של הקצפה במהירות גבוהה. מקפלים לתוך תערובת המרציפן. שופכים הכל לתבנית שמכוסה בנייר אפייה ואופים למשך 36-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. 4בזמן האפייה ממיסים את השוקולד עם רבע כוס חלב. 5את העוגה מוציאים מהתנור, הופכים למגש ומסירים את נייר האפייה. שופכים את השוקולד החם על העוגה, מקררים וחותכים לקוביות בגודל שרוצים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |