אוכל
אוכל

צלעות כבש עם ז'אלוק

מנת חצי הגמר של יהונתן ביטון מ"מאסטר שף": צלעות כבש צלויות על ז'אלוק - סלט של חצילים, עגבניות, פלפלים ושום על האש עם המון ירק, שמן זית ולימון. תענוג לא קטן בפני עצמו, ועם הצלעות זה בכלל גן עדן

|מאסטר שף| פורסם14:37
צלעות צלויות על חצילים ופלפלים  (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.999reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • צלעות כבש
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

לז'אלוק:

  • 2 עגבניות
  • פלפלים (לפי הטעם)
  • שום
  • 1 חציל
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • לימון
  • כמון

אופן ההכנה:

1צורבים במחבת את העגבניות, הפלפל, השום והחציל. לאחר הצריבה קולפים אותם, מעבירים לקערה וקוצצים עם סכין.

2קוצצים כוסברה ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים מלח, פלפל, שמן זית, לימון וכמון לפי הטעם.

2מתבלים את הצלעות במלח, פלפל ושמן זית ומשרים למשך 20 דקות. לאחר מכן צורבים את הצלעות במחבת פסים כ-3 דקות מכל צד.

3להגשה: שמים את הז'אלוק על צלחת ועליו את צלעות הכבש.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il