
המצרכים :לבצק:
לציר:
למילוי:
אופן ההכנה:1מכינים את ההבצק: לשים את כל החומרים בידיים או במיקסר עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים למקרר לשעה. 2מכינים את הציר: מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה קלה, מוסיפים את ראשי השרימפס ומטגנים עד שהם מחליפים צבע. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד היין והחמאה ומביאים לרתיחה. כשרותח מוסיפים את היין לבן ומבשלים כמה דקות בסיר פתוח כדי שהאלכוהול יתנדף. 3מביאים לרתיחה נוספת, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעה. כשהציר מוכן מוסיפים לו קצת חמאה להסמכה. 4מכינים את ההמילוי: מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה נוספת. מורידים מהאש. 5מערבבים בקערה את שאר המרכיבים, מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים ומערבבים שוב. מתקנים תיבול. 6מכינים את הרביולי: מרדדים את הבצק הקר במכונת הפסטה. קורצים עיגולים, מניחים במרכז כל עיגול כף מהמילוי וסוגרים בעיגול נוסף. מהדקים היטב ומקפידים להוציא מהרביולי אוויר מיותר. 7מבשלים את הרביולי במים כ-2-3 דקות, עד שהם צפים. מעבירים לציר החם ומחלקים לצלחות הגשה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |