אוכל
אוכל

אושפלאו

לא, היא לא בוכרית, היא בכלל פרסייה - אבל זה לא הפריע לה להכין אושפלאו שאפילו אהרוני הרעיף עליו שבחים. קוראים לה תהל קדם, והיא יודעת מה היא עושה (במטבח, וכנראה בכלל בחיים)

|מאסטר שף| פורסם23:04
אושפלאו (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
Rating:4.850reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן לטיגון
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים
  • 2 גזרים גדולים, מגוררים בפומפייה
  • חצי קילו כבש (אוסובוקו טלה)
  • 10 גזרים נוספים, חתוכים לגפרורים
  • ראש שום שלם
  • אורז בסמטי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • זרעי כמון

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל ואת הגזרים המגוררים בסיר.

2מוסיפים את הבשר, מערבבים ומבשלים 40 דקות.

3מוסיפים לסיר את גפרורי הגזרים ואת השום.

4משרים את האורז במים, ומסננים. מתבלים את האורז במלח, פלפל וכמון, מערבבים ומשטחים בסיר.

5מוסיפים מים, מכסים ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה. מסיימים את הבישול בתנור.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il