
המצרכים :לבצק:
למילוי החצילים:
למילוי הגבינות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1קולים חציל על האש, מקלפים ומסננים מנוזלים. מערבבים עם מעט צפתית מגוררת, מתבלים בפלפל שחור גרוס ומתקנים טעמים עם מלח. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי מלית הגבינות (מתקנים תיבול אם צריך). 2הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד. 3מחלקים את הבצק לשניים, וחצי אחד עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. מכינים מהחצי השני צורת נקניק ומחלקים לעיגוליים בינוניים שווים בגודלם. 4מרדדים את העיגולים לעובי של חצי ס"מ, מניחים במרכזם מהמילוי וסוגרים לחצי ירח. מהדקים את הקצוות היטב, קורצים לצורת חצי ירח בעזרת כוס וסוגרים את השוליים סופית במזלג. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6מערבבים ביצה עם מעט מים ומורחים את הבורקיטס. מפזרים שומשום על הבורקיטס במילוי גבינה ושומשום וקצח על אלה במילוי חציל. 7אופים 20 דקות, עד הזהבה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |