
המצרכים (4 מנות):
לתיבול תערובת הבשר:
לתיבול הקובה:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים עד שהוא מתרכך. מסננים. 2מערבבים את חומרי תערובת התיבול של הבשר בקערה אחת ואת חומרי תערובת התיבול של הקובה בקערה אחרת. 3המילוי: טוחנים 200 גרם אנטרקוט במטחנת בשר. 4מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את האנטרקוט הטחון וכף מתערובת תיבול הבשר. 5מוסיפים את הצנוברים ומאזנים טעמים עם פלפל שחור גרוס ומלח. ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן (נזהרים לא לייבש אותו). מורידים מהאש ומניחים בצד. 6הקובה: טוחנים את 100 הגרם הנותרים של האנטרקוט במעבד מזון עם מלח עד לקבלת מרקם משחתי. 7לוקחים כוס מהבורגול המושרה ומועכים היטב בידיים עד לקבלת מעין בצק. מערבבים אותו יחד עם הבשר שטחנו ומוסיפים את תערובת התבלינים לקובה. לשים הכל טוב טוב בידיים רטובות עד שנוצר מעין בצק אחיד. 8מחלקים את התערובת לכדורים בגודל הרצוי. מרטיבים את היד ומשטחים את הכדורים, מניחים מהמילוי וסוגרים לצורת קובה. 9מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |