אוכל
אוכל

מרק אבוקדו עם בזיליקום ודג לוקוס

מרק ירוק וקרמי של אבוקדו ובזיליקום, עם מיץ לימון ופלפלים חריפים, שרגע לפני ההגשה נכבש בתוכו פילה לוקוס. מרק מתוחכם, טרי ובעיקר סופר טעים, מושלם כשצריך להרשים ובגדול

|מאסטר שף| פורסם14:03
מרק אבוקדו ובזיליקום (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 3 אבוקדו בשלים
  • חופן עלי בזיליקום
  • 2-3 שיני שום
  • חצי בצל
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1 פלפל אדום חריף, פרוס דק
  • רבע כוס מים קרים
  • 150 גרם פילה לוקוס, חתוך לפרוסות דקות (50 גרם למנה)
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1טוחנים את האבוקדו עם הבצל, השום, הבזיליקום ושמן זית עד למרקם נוזלי.

2מוסיפים מים, מלח וחצי מהפלפל האדום החריף וטוחנים לקרם חצי נוזלי. מקררים 10 דקות.

3שתי דקות לפני ההגשה, שמים את פרוסות הלוקוס בצלחת שטוחה, ומעליהן מזלפים מעל מיץ לימון ומלח. משהים לכבישה קלה.

4מניחים בצלחת את המרק, מעל חתיכות לוקוס כבושות. מזלפים שמן זית, מניחים פרוסות פלפל חריף מעל ומטפטפים מעט מיץ לימון. מגישים מיד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il