
המצרכים :למרק סברס:
לגלידת גבינת עיזים:
לעוגייה המלוחה:
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את הסברס והפלפל החריף לריסוק מוחלט ומסננים לקערה. מתבלים בעדינות ובהדרגה בלימון, מלח וסוכר, בכל פעם קצת, וטועמים עד שהטעמים מאוזנים. מעבירים לקירור עד להגשה. 2לגלידת גבינת עיזים: מתחילים בקרם אנגלז - בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את החלב וכף מהסוכר. במקביל טורפים היטב את החלמונים עם שאר הסוכר. 3מניחים את גבינת העיזים בכלי מוארך או בקערה עמוקה. כשהחלב מגיע לסף רתיחה מוזגים אותו לקערת החלמונים בעדינות, תוך כדי טריפה. מחזירים לסיר על אש בינונית ובעזרת לקקן מערבבים בצורת 8 עד להסמכה. 4מוזגים את תכולת הסיר על גבינת העיזים ובעזרת בלנדר מוט טוחנים הכל יחד לאחידות. מעבירים למכונת גלידה לחצי שעה. 5לעוגייה המלוחה: שמים בקערה את כל המרכיבים מלבד הביצה ומפוררים את החמאה לתוך היבשים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומערבבים עם לקקן לאיחוד. מאחדים בידיים לעיגול בצק, מניילנים ומעבירים לקירור כחצי שעה. 6לאחר הקירור מרדדים את הבצק לעלה דק, וחותכים עם סכין לרצועות מלבניות וארוכות. אופים ב-170-160 בערך 20 דקות עד שהעוגייה משחימה מעט. 7מרכיבים: בצלחת בינונית ועמוקה מוזגים מצקת ממרק הסברס. במרכזו מניחים כף גלידת גבינת עיזים ומעל הצלחת מניחים את מקל העוגייה. 8מניחים את קערת המנה מעל צלחת גדולה עם קרח גרוס ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |