אוכל
אוכל

סופלה ריקוטה עם ריבת לימונים

סופלה אפוי מגבינת ריקוטה ולימון, מוגש עם ריבת לימונים מתוקה

|מאסטר שף| פורסם22:14
סופלה ריקוטה ולימון (תמונת AVI: mako)
Rating:4.9124reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לסופלה ריקוטה:

  • 1/2 ק"ג ריקוטה
  • ביצה
  • 2 כפות קמח
  • כוס סוכר
  • גרידה מחצי לימון
  • מיץ מחצי לימון
  • כף לימונצ'לו

לריבת הלימונים:

  • 4 לימונים
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • מקל וניל

אופן ההכנה:

1סופלה ריקוטה: מערבבים את כל החומרים יחד. משמנים תבניות אפייה בחמאה, מפזרים בתבנית סוכר באופן שווה (מסובבים את התבנית כדי שהסוכר יידבק לכל הצדדים). מנערים ונפטרים מהסוכר העודף.

2שופכים את התערובת לתוך 4 קוקוטים אישיים ואופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.

3לריבת הלימונים: חותכים את הלימונים לפרוסות דקות. מעבירים לסיר, מוסיפים סוכר, מים ומקל וניל ומבשלים כשעה, עד לקבלת מרקם ריבתי.

4להגשה: מוציאים את הסופלה מהתנור, מפזרים מעל את הריבה ומגישים חם.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il