אוכל
אוכל

תבשיל מש ואורז

אחת הקטניות הכי סימפטיות שיש, היא עשירה בחלבון וברזל ומהווה תחליף מצוין לבשר

|null| פורסם19:40
מג'דרה מאורז מלא ושעועית מש (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.774reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי כוס מש, שהושרתה שעתיים במים חמים
  • כוס אורז
  • מלח ומעט פלפל שחור
  • 6 שיני שום קצוצות
  • מעט כמון (כחצי כפית)
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1מבשלים את שעועית המש בסיר עם מים רותחים כעשרים דקות, להתרככות. מסננים.

2מטגנים את האורז במעט שמן זית. מוסיפים את המש, מלח ופלפל ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.

3בינתיים מטגנים את שיני השום במחבת עם שמן זית ומוסיפים את הכמון.

4מוסיפים לתבשיל האורז והמש, מערבבים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il