אוכל
אוכל

לחמניות ממולאות בבשר טחון

אם הן קטנות הן מנה ראשונה, ואם הן גדולות יותר הן ממש ארוחה שרק מבקשת סלט בצד

|מאסטר שף| פורסם23:10
לחמניות ממולאות בבשר טחון (צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף)
צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף
Rating:4.542reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח רגיל או קמח לחם
  • כף שמרים
  • שני שליש כוס סוכר
  • כף וחצי מלח
  • שתיים וחצי-שלוש כוסות מים
  • חצי כוס שמן רגיל

למילוי:

  • 2 בצלי שאלוט או בצל רגיל
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • חצי פלפל חריף קצוץ
  • רבע כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית סוכר
  • 4-3 כפות נענע טרייה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • רבע כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • כף סויה
  • מלח
  • חצי כפית גרידת תפוז

אופן ההכנה:

1במיקסר עם וו לישה מערבבים כמה דקות את הקמח, מים פושרים, סוכר ושמרים ואז מוסיפים את שאר החומרים. לשים 10 דקות במיקסר ומניחים לתפוח עד שמכפיל את נפחו.

2מטגנים את הבצל בשמן זית, ומוסיפים את הבשר. מטגנים יחד כמה דקות, ומוסיפים את שאר המרכיבים טועמים ומתקנים תיבול.

3מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם. פותחים כדור, מניחים בו כף גדושה מתערובת המילוי וסוגרים לצורת כדור. ממלאים כך את כל הכדורים.

4מסדרים את הכדורים על תבנית משומנת בחמאה. מורחים ביצה מעל ואופים בתנור על 180 מעלות עד שמזהיב.

5כשמוציאים מהתנור אפשר להבריש בקצת מיץ תפוז.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il