
המצרכים (4 מנות):לסשימי:
לרוטב פונזו:
לפאני פורי עם האבוקדו:
לסלט הפאקוס:
אופן ההכנה:1מכינים את רוטב הפונזו: מערבבים היטב את כל המרכיבים לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. 2מכינים את הפאני פורי: קוצצים את העגבניה, השאלוט והאבוקדו לקוביות קטנות. מערבבים יחד בקערה. קוצצים דק את העירית ומוסיפים. 3מוסיפים שמן, יוזו מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים את התערובת לשף זילוף עם פתח גדול יחסית. 4מחממים שמן לטיגון עמוק וכשהוא מגיע ל-200 מעלות מטגנים את כדורי הפאני פורי עד שהם מתנפחים. מוציאים לנייר סופג. 5מכינים את סלט הפאקוס: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. 6מכינים את המנה: מניחים פרוסה של אבטיח על צלחת הגשה ומורחים עליה קמצוץ וואסבי. מניחים מעל פרוסה של טונה ועלה בזיליקום ומפזרים שורה של אפונת וואסבי מרוסקת. 7מניחים ליד ערמה קטנה של סלט הפאקוס. 8כשהפאני פורי התקרר מחוררים חור קטן בחלק העליון, בעזרת סכין, ומזלפים פנימה את תערובת האבוקדו. מקשטים עם עירית וצ'ילי קצוץ. מניחים ליד הטונה ומגישים מיד, כי הפאני פורי מתרכך מהר. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |