
המצרכים :לקרם השום:
לסלט:
לחלקי הפנים:
אופן ההכנה:1קרם שום: קולפים את שיני השום ומבשלים אותן בסיר עם החלב עד לריכוך מלא. טוחנים למרקם חלק. 2סלט: קוצצים דק את הירקות ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ועמבה. 3חלקי פנים: מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הקצוצים. מתבלים במלח, פלפל, שמן וקייג'ון, מערבבים ונותנים למסה לנוח. 4בינתיים צורבים את שקדי העגל והכבד על מחבת פסים. 5יוצרים מתערובת הבשר הטחון קציצות קטנטנות ומטגנים. 6הרכבת המנה: מורחים על צלחת מעט עמוקה את קרם השום, ומעליו שמים את הסלט. מסדרים את חלקי הפנים הצרובים וקציצוניות הטלה, מזלפים שמן זית ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |