אוכל
אוכל

מרק ירקות שורש ובשר עם לחם

מרק קרם ירקות שורש ובשר מוגש עם לחם אפוי. מחמם ומנעים את החורף

|מאסטר שף| פורסם14:23
מרק ירקות ובשר עם לחם (תמונת AVI: mako)
Rating:215reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)
  • מלח ופלפל
  • מים

ללחם:

  • כוס קמח
  • חצי כפית שמרים
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • רבע כוס שמן
  • מעט מים

אופן ההכנה:

1טוחנים את הבשר והירקות המבושלים. מתבלים ומוסיפים מים (או נוזל אחר) עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך.

2לשים את כל מרכיבי הלחם, ומניחים להתפחה של כשעה.

3מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לקוטר קצת יותר גדול מקערות ההגשה של המרק.

4פורשים עיגול של בצק מעל כל קערת מרק, ואופים 20 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il