אוכל
אוכל

פתיתים מתוקים בנוסח ברקוקש

פתיתים בגרסה המתוקה, עם שמנת, קינמון וקוקוס

|מאסטר שף| פורסם19:30
ברקוקש – פתיתים מתוקים בחלב (תמונת AVI: mako)
Rating:4.5121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם חמאה
  • 2 כוסות פתיתים
  • 2 כוסות חלב
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • מקל קינמון
  • חצי כוס חלב מרוכז
  • מעט קינמון טחון
  • 3 כפיות קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפתיתים.

2מוסיפים חלב ושמנת מתוקה, סוכר ומקל קינמון ומערבבים כל הזמן. לקראת סוף הבישול מוסיפים חלב מרוכז ומעט קינמון טחון.

3מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il