
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים חמאה (20 גרם) בשמן זית. מכניסים בצל וסלרי קצוץ, ומרככים. 2מוסיפים אורז ומחממים, מכסים ביין ומאדים. מוסיפים ציר עוף - מצקת אחת בכל פעם עד שהיא נספגת ואז עוד אחת ועוד אחת. מבשלים עד שהאורז מגיע לדרגת אל דנטה. 3לקראת סוף התהליך מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטימין קצוץ. מורידים מהאש, מוסיפים חמאה (20 הגרם הנוספים) וחצי כפית מחית כמהין, מעט מיץ לימון וקונפי פטריות. מניחים להתקרר, מכינים רוטב בשמל. 4מוסיפים את רוטב הבשמל לאורז, יוצרים כדורים, עוטפים בקמח, ביצה, ופירורי לחם (ממש כמו שניצל) ומטגנים בשמן עמוק. 5מאדים דלעת עם ציר עוף, תימין ועוד קצת חמאה, טוחנים לקרם עם לימון ומלח. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |