
המצרכים :לבצק:
לקרם שקדים:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 20 דקות. מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ"מ ומרפדים תבנית מלבנית צרה (35 ס"מ על 12ס"מ). שומרים במקרר. 2מערבבים את כל המרכיבים של קרם השקדים. 3במחבת חמה קולים את הפיסטוק ומוסיפים 40 גרם סוכר. מערבבים קלות עד שהסוכר מתקרמל ועוטף את הפיסטוק. בוזקים מעל את מלח גס ויוצקים על השיש לקירור. גורסים קלות עם סכין. 4מקלפים את האגסים ופורסים אותם לפרוסות בעובי 3 מ"מ. מקלפים את האפרסמונים ופורסים אותם לקוביות בגודל 6 על 15 מ"מ. 5מוצאים את הבצק מהמקרר ומורחים בשכבת קרם שקדים דקה. מסדרים יפה את האגסים שורות שורות ומפזרים קוביות אפרסמון. עם כף מזלפים קצת קרם שקדים לאורך מרכז הפאי. 6מכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות, מוציאים מהתנור, מוסיפים מעל את מיץ פסיפלורה ואת הפיסטוקים המקורמלים (כמו שביל באמצע) ומחזירים לתנור ל-7 דקות נוספות. 7מקררים ומפזרים אבקת סוכר. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |